HTML

fülkeforradalmár

Véleményem az aktuális politikáról, sportról, de ha másmilyen témában is történik érdekes dolog, arról is szó lesz.

Friss topikok

Ébredj magyar!

assassin07 2013.04.02. 21:11

Szegény magyar ember, annyi rossz érte már, a bal sors régen tépi, ahogy a Himnusz mondja. De mindig bízik, hogy jobb lesz, hogy valami jó éri őt. Ebből adódóan ki is használhatók és hát olyan világban élünk, ahol ki is használják ezt a naivitást.

   Ma egy olyan dologra bukkantam rá, melyben átverik ugyan szegény magyarokat, de nem húzzák le, inkább csak röhögnek rajtuk és növelik oldaluk népszerűségét.
Ez az oldal hazánk legnagyobb torrent oldalaként tünteti fel magát (nem hivatalos), mely facebook oldalán csinált viccet több ezer magyar emberből és emelték meg oldaluk "lájkjainak" számát. A "csalik" pedig a következő hirdetések voltak:

"A Samsung megirigyelte, hogy rengeteg Apple terméket osztunk ki a sok moron (felhasználó) között. Ezért megkeresett minket, hogy sorsoljunk ki egy Samsung Galaxy S4 et Magyarországon elsőként! Szóval OSZD MEG A KÉPET és a kép megosztói között kisorsoljuk a képet! Figyelem ahhoz, hogy bekerülj a virtuális kalapba, írd hozzászólásba ezt is oda: "I'm a moron - megosztva" 
A moron magyarul hülyét jelent, tehát minden felhasználó azt írta kommentbe, hogy "hülye vagyok, megosztva".
1111 ember osztotta meg eddig, tehát ennyien hülyézték le magukat...

A következő sem jobb:

"A szekrénybe találtuk meg ezeket a szarokat... 16 gigásak! Nekünk nem kell, mivel android fut rajta és egy régi szar. Nah meg fekete színű, a menőknek mint nekünk fehért iPadünk van és linux rendszer fut rajta HTC kernel alapon. Tehát nekünk ez nem kell! A kép megosztói között kisorsoljuk az iPAD képeket! Ahhoz, hogy kisorsoljunk: írd hozzászólásba ezt is oda: "I'm asshole - megosztva"-> 997-en osztották meg így...

És még sok sok ilyen poszt van. Elsőre viccesnek tűnhet, de ha jobban belegondolunk, borzasztó dolog ez. Szegény (angolul nem nagyon tudó ) magyar ember, ha lát egy lehetőséget, hogy jobbá tegye életét, kapva kap az alkalmon, bele sem gondol, hogy lehet, hogy átverés az egész. 

Ilyenek a politikában is, a legtöbb ember pillanatnyi érdekük szerint szavaz. Persze a választások idején ígérnek nekik fűt és fát, mégis mindig csalódniuk kell. Vagy ha például a hentes többet ad nekik, mint kértek, mégsem szólnak.

Összefogás hasonlók ellen azonban nem nagyon van úgy igazából, az interneten persze mindenki szid mindent, érdemi cselekvés azonban nem történik (jelen esetben az oldal "nem tetszik-elése", bojkottálása), sajnos a homokba dugják az emberek a fejüket, vagy azért mert belefáradtak, vagy azért, mert tudják, hogy úgysem tudnak változtatni.

   Szomorú, de ez van. A "hülye azért nem vagyok" szlogen jusson mindenki eszébe, ha hihetetlen ajánlatot lát.

P.S. Ezek az ingyen Ipodos, pólós, stb. ajánlatok még ma is mennek, több hete kezdődtek, tehát nem április 1.-jére volt kihegyezve. Az emberek persze nem jelentik az oldalt...

Címkék: átverés

61 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fulkeforradalmar.blog.hu/api/trackback/id/tr645189665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2013.04.03. 09:07:12

vajon mekkora a metszete a torrentező, de angolul egy szót sem beszélők/értők halmazának? Most már tudjuk.

troutman 2013.04.03. 09:12:10

a., agyhalottaknak pont jó

b., ez ez nCore nem az az nCore

Kobres 2013.04.03. 09:26:26

Jelöljétek spamnek az ncore.hu oldalt!

vladimir964 2013.04.03. 09:41:02

"Hülye azért nem vagyok" De nem ám! Hosszú éves tapasztalat, hogy ha bármilyen műszaki cikket akarok venni, először a Média Marktban nézem meg, mennyibe kerül, mert MESSZE A LEGDRÁGÁBB, tehát bármelyik másik boltban ez alatt vannak az árak, így van összehasonlítási alapom, mennyit spórolok meg.
Csak egy-két csemege: amíg a W7 náluk 49 ezerbe került, ugyanez kedvenc PC-s boltomban 25-be. Ugyanaz az okostelefon náluk 160 ezer, máshol 130 ezer. Ugyanaz a laptop náluk 170 ezer, máshol 129 ezer stb.

Fórumromboló Troll 2013.04.03. 09:53:56

"Ez az oldal hazánk legnagyobb torrent oldala, mely facebook oldalán csinált viccet több ezer magyar emberből és emelték meg oldaluk "lájkjainak" számát"

A kedves blogíró tájékozódjon, mielőtt hülyeségeket ír, mert ugyanolyan butának tűnik, mint akik a fentebb említett dolgokat megosztják.

alfax 2013.04.03. 09:59:39

BAAAZMEG.

ÁPRILIS ELSEJÉN VOLT EZ, és aki nem látta, hogy tréfa, az fogyatékos.

Igényes 2013.04.03. 10:03:03

Én nem tartom akkora katasztrófának, ha arra inspirálják kicsit az embereket, hogy tájékozódjanak a világ dolgai felől. Ezt a nyelvtanulással is el lehet kezdeni, ez meg kevésbé primitív kivitelezéssel akár jó ötlet is lehetne.

Igényes 2013.04.03. 10:04:28

@alfax: Tehát a tegnapelőtt kapott számlákat vegyem viccnek? Megnyugtató, majd erre hivatkozom. :)

szintetikus 2013.04.03. 10:22:06

Na és, hülyék léteznek...
Ncore rulez! :)

szintetikus 2013.04.03. 10:30:21

@assassin07: Sztem azt próbálta megemlíteni, hogy valaki felhasználta az ncore nevét. Az oldalnak semmi köze nincs ehhez.

Frady Endre · http://fradyendre.blogspot.com/ 2013.04.03. 10:31:51

NYELVTUDÁSHIÁNY
(limerick)

Szerelem ragyogó évadán
Hiába nem lennék néma tán
S biztatna égi kék,
„Я люблю!”-t mondanék...
Hasztalan! Tök gáz, de Éva dán.

illusztrálva:
fradyendre.blogspot.hu/2011/12/nyelvtudashiany.html
:)

Fórumromboló Troll 2013.04.03. 10:33:46

@assassin07: Arról, hogy a nevén kívül semmi köze nincs "hazánk legnagyobb torrent oldala"-hoz.

assassin07 2013.04.03. 10:40:33

@Fórumromboló Troll: Én leírtam azt amit láttam, más ugyanilyen híres oldalak is csináltak hasonló ocsmányságokat, így nem is lepődtem meg annyira. (és azok hivatalos oldalak).

lehuto 2013.04.03. 10:45:38

@assassin07: Nézd csak: amindenit.blog.hu/2013/04/02/torrent_atveres_visszaelnek_az_ncore_nevevel#comments
Ezt nem az nCore csinálja, hanem valami féreg visszaél a nevével. Az igazi nCore domainje .cc-re végzôdik, ez a faszbukos pedig, ha jól tudom, .hu-s. Egy magára valamit is adó torrent site nem igazán faszbukon hirdeti magát...

assassin07 2013.04.03. 10:49:14

@lehuto: Aha most már látom. Visszanéztem azt a facebookos oldalt, voltak ott normális dolgok is, csak nemrég kezdték ezt el. Még egyszer mondom én már annyi hivatalos facebook oldalon láttam ilyen akcióhoz hasonlót, hogy meg sem lepődtem. A lényegen viszont nem változtat: igen sok buta ember van.

alfax 2013.04.03. 10:54:04

a google meg azzal viccelt, hogy szagra lehet keresni.
a youtube azzal viccelt, hogy lezárják a youtube-ot, és meg kell nézni addig minden vidót...

ROHADÉKOK.

Laciii 2013.04.03. 10:55:12

Még szerencse, hogy csak a kamu facebookot nézed hivatalosnak nem a kamu banki bejelntkezőt :)

Sunyin átszerkeszteni a posztot meg a hozzászólásaidat meg cikibb, mint lebukni, hogy te se vagy sokkal okosabb azoknál, mint akiket fikázol.

assassin07 2013.04.03. 11:01:40

@Laciii: Leülhetsz, egyes. Olvass fentebb, talán megérted. 1. Megmondtam, hogy hivatalos oldalak is csinálnak ilyet ,ahol volt már nyílt bocsánatkérés is ,így nem lepődtem meg, hogy itt is hasonló szemétség történt. 2. A fentebb van egy link, ott van, hogy átverés, mivel kiderült, hogy az, nyilván átírom.
Lebukni? Itt nem az a lényeg, hogy pontosan melyik oldal, hanem, hogy mennyien bedőltek ennek.

ati27 2013.04.03. 11:03:35

Tán Einstein mondta?: Vagy csak neki tulajdonítják: "két dolog határtalan( figyelem! nem végtelen' :) ) az univerzum, és az emberi hülyeség. Az emberek nagy része újra és újra bevesz dolgokat: Ingyen szifon, ingyen samu, ingyen ez, ingyé az. És ez nem csak magyar jelenség. A facebook megmutatja, valójában mekkora az "állatkert":

Ingyenenergia, chemtrails, 2012, zufók, gyíklénzek, illuminátusok, a mars akkora lesz mint a hold, stb, stb. Lehet választami!

Érdekesséképpen: újra felfedezték a "valódi levél" alapu szopatást, is mert ugye egy kicsit fancy-bb ha az zember kep egy szép díszes levélkét, hogyaszongya meghalt egy nagyon gazdag embörke, akinek nem voltak örökösei, és ugy döntött szétosztja a vagyonát! Gratulálunk! Ön is kap x millió júrót.. Csak küggye vissza izibe eztet aláírva.. Mert különben mást választanak! Valami spanyol ügyvédi iroda, van megadva meg egy tszám.. Guugli elő, első körben jé tényleg van ilyen ügyvédi iroda! A telefonszám viszont nem egyezik. Mint kiderül a szám előhívója spanyol kártyás számra utal! Kicsit tovább kutatva basic english nzelvtudással a guglin. Kiderül, hogy a spanyol ügyvédi kamara nem is használja azt a titulust, ami a levél aláírásában van.. És biza elég elterjedt ez a csalás...

Szal szomorúan tapasztaltam nem leszek júró milliomos..

Persze vannak vidámabb sztorik is.. Pl "társkeresők", országhatárokon túl.. Randi, találka, repülök... De hirtelen beteg lett a.. váratlan kiadás.. Tudsz utalni Zsét a repjegyre? (mondjuk a felét) Persze WU-n keresztül.. Persze cicám.. Mikor jössz? Mondjuk pénteken ezzel meg ezzel a géppel.. De hogy ismersz majd meg? Legyen nálad mondjuk... Piros rózsa.. Emberünk adott nap kimegy a reptérre, és azt veszi észre hogy 5-6 emberke szorongat piros rózsát, ugyanannál a kapunál... És nem jön a "cica" :D

nem várt fordulat 2013.04.03. 11:03:35

@alfax: nem teljesen, volt ott márc 28 meg 29 dátumokkal is, ami semmiképpen nem áprilisi tréfa.

azért ez most engem meglepett, mert ez így tényleg nem jó móka. főleg, hogy vannak olyanok, mint a pólósok, amikben még csak poén sincsen.

Zabaalint (törölt) 2013.04.03. 11:10:44

@vladimir964:
Az a jó a MM-ban, hogy ott egy csomó mindent megnézhetsz, kipróbálhatsz, majd megrendeled a neten olcsóbban. Bár néha láttam olyat, hogy akcióban csak minimálisan volt drágább valami, mint máshol nem akcióban.

Laciii 2013.04.03. 11:11:19

@assassin07:
Értem én.
Terelsz arról, hogy bedőltél egy defacenek ami ugyanolyan ostobaság, mint bedőlni egy kamu fb felhívásnak.

assassin07 2013.04.03. 11:22:17

@Laciii: Ó igen, szóval szerinted ostobán bedőltem akkor, amikor én megneveztem, hogy melyik facebook oldal csinálja ezeket... igen valóban, elmés érv részedről. Essen már le, hogy nem az oldal neve a lényeg, teljesen mindegy, hogy hivatalos e vagy nem, nem ez a lényeg...

d(o..o)b 2013.04.03. 11:30:52

@assassin07: Ez a fostalicska tolvaj banda nCore.HU címen csinált egy lehúzós oldalt, ahol állításuk szerint 499 Ft-ért vehetsz PayPal-lel nCore regisztrációt, ami nyiván szimla átverés, rendőrség hatáskörébe tartozó dolog, csak 499 Ft-ért senki nem fog a sünökhöz mászkálni.
A valódi nCore címe nCore.CC.

assassin07 2013.04.03. 11:37:31

@d(o..o)b: hallottam már róla, nem egy emberről tudok aki igénybe is vette, sőt reklámozta is. Fura, hogy még ezek után sem csinálnak semmit.

Laciii 2013.04.03. 11:49:28

@assassin07:
Értem én hogy te miről írtál, te nem érted, hogy te is egy hasonló átverés áldozata lettél hiába képzeled magad okosabbnak.

Laciii 2013.04.03. 11:52:08

Volt már olyan idióta drogos aki bement a rendőrségre feljelenteni a dealert, hogy gyagyi cuccot adott el neki, de aki zavarosban halászik jobb ha nem ugrál.

Negyvenértelmiségi (törölt) 2013.04.03. 11:56:49

A faszbúk maga az átverés.

A sok moron pedig ingyen adja el magát a saját (volt) barátait is meglopó netrabbinak.

assassin07 2013.04.03. 11:57:31

@Laciii: Értem én, hogy most te vagy a nagy védelmező ,de mivel én nem osztottam meg semmit, sőt odaírtam nekik, hogy ne dőljenek be; nem lájkoltam azt az oldalt, ncore-t sem használok, ha valaki azt írja, hogy van 20 meghívója ,annak sem dőlök be. Tegnap ott voltam az oldalon, és annyit tettem, hogy leírtam melyik facebook oldal csinálja ezt. Azért, mert megneveztem, még nem lettem átverve, nem dőltem be semminek. Ha a Paprika Tv csinálta volna ezt, azt írom oda, hogy a Paprika TV írta facebook oldalán. Nem azért, mert bedőltem, hanem mert megneveztem, vagy talán azért, hogy látogassa meg mindenki és figyelmeztesse a többieket vagy jelntse az oldalt.

Laciii 2013.04.03. 12:02:14

@assassin07:
Leírtam hogy a deface-nek dőltél be, ha nem tudod mit jelent nézz utána.

igi1 2013.04.03. 12:17:05

ez EGYÉNI SZOCIÁLIS PROBLÉMA, nem kell vele foglalkozni

egyébként meg tetszik, aki még ezt is komolyan veszi, na annak borult el az agya, vagy a gyógyszere

aki meg hülye, annak joga van magát lehülyézni

ennyi

assassin07 2013.04.03. 12:17:07

@Laciii: tökmindegy, hogy deface vagy nem, valahogy meg kellett neveznem melyik oldal volt az (te ezen háborodtál fel) figyelmeztetésképpen, nem tettem felhívást, hogy magát az ncore-t jelentsék fel (ezért is írtam oda a cikkhez ,hogy nem hivatalos oldal), hanem csak azt, hogy ezt a deface-elt oldalt bojkottálják. Téma lezárva.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.04.03. 12:24:42

haha epic. :D

De hogy ennyire ne beszéljenek a felhasználok ámérikáiul az durva.

Minden második sorozatban benne van, hogy U're a moron!

Zagyas 2013.04.03. 12:29:44

A tájékozatlanság magabiztossá tesz.

Bobby Newmark 2013.04.03. 12:31:18

Na, mielőtt nagyon elmennénk nyelvtudás irányba, azért azt megjegyezném, hogy az csak a hab a tortán.

Mert ugye a lényeg magyarul van:
" a kép megosztói között kisorsoljuk a képet"

A képet sorsolják ki...

És ezt is benyalja a sok retardált, viszont ennek nulla köze van az idegennyelv ismeretéhez. Aki egy egyszerű magyar mondatot sem képes felfogni, annak amúgy is felesleges nyelveket tanulnia.

Laciii 2013.04.03. 12:45:53

@assassin07:
"ezért is írtam oda a cikkhez ,hogy nem hivatalos oldal"
Utólag miután itt a hozzászólásban felhívták rá a figyelmet.

Nem védelmezek semmit, csak tetszik, hogy akasztják a hóhért :)

kvadrillio 2013.04.03. 12:57:08

Több az intravénás drogos, kevesebb a steril tű

Munk Veronika

2013. április 3., szerda 10:29 |

Jelentősen lecsökkent az ártalomcsökkentés során kiadott steril tűk száma, több lett viszont az intravénás droghasználó, írja a Drogriporter drogszakmai blog. KÖSZÖNJÜK vIKTOR, ÉS AZ ÖSSZES ELŐZŐ KORMÁNYNAK IS !

assassin07 2013.04.03. 13:21:21

@Laciii: hát kétlem, hogy akasztanák :)) 2 ember hívta fel rá a figyelmet, mert kikérték maguknak, hogy az igazi ncore-os oldal tenne ilyet. Én meg akkor odaírtam, hogy ne legyen félreértés. Én a tényeket írtam le, hogy milyen nevű facebook oldal írta ezeket, ebben pedig semmi rossz nincs. Te valamit nagyon félreértesz. :) Az írás lényege az, hogy az interneten milyen mocskos dolgok történnek, nem pedig az ,hogy pontosan ki is írta ki. :)

kvadrillio 2013.04.03. 13:21:44

Schobert Norbert: Ez a kommunista államosítás tökéletes példája
Norbi barátja minden megtakarítását elvesztette Cipruson. Mintha a kórház ellopná a beteg veséjét. ...

hopgy én ezt a másokat áb.szó, századrangú, csaló újgazdagocskát MENNYIRE IS SAJNÁLOM !!!!!

Laciii 2013.04.03. 13:30:56

@assassin07:
"Az írás lényege az, hogy az interneten milyen mocskos dolgok történnek"
Például a deface is. És bizony oda írtad, hogy a torrentesek voltak ami nem tény, hanem átverés.

Én csak erre akarom felhíni a figyelmet, hogy defcenek se dőljünk be.

assassin07 2013.04.03. 13:44:01

@Laciii: A torrentes részét nem annak szántam. Nem akartam kiírni, hogy pontosan melyik oldal facebook oldala ez, csak körbeírtam, hogy a legnagyobb torrentes oldalé (ha nem írom ,hogy torrentes akkor nyilván nem találják meg).
Én kifejezetten a facebook-os oldalra gondoltam, nem magára a torrentes oldalra. Nem azt mondtam, hogy a letöltő oldal üzemeltetői direkt kicsesznek velük, hanem annak a face-s lapnak az adminjai. Én megláttam, amit ott művelnek és arra szerettem volna felhívni a figyelmet, hogy mi megy ott és mondtam is, hogy csak azt a facebookos oldalt dislike-olják, az ncoreos bojkottra nem buzdítottam senkit.
Nem akartam ártani az ncore-nak, csak útmutatót adtam ,hogy melyik oldalon keressék, ennyi.
Igen igazad van, a deface is szemét dolog, de én csak az ott megjelent kamu posztokra fókuszáltam és ajánlottam, a facebookos oldal törlését.

zajos1 2013.04.03. 13:49:50

@kvadrillio: nem kell drogozni... ennyi...
Schobert haverja is halott arról, hogy haza lehet hozni a pénzt, nem tudom sajnálni...

Laciii 2013.04.03. 13:58:28

@assassin07:
"Nem akartam kiírni, hogy pontosan melyik oldal facebook oldala ez, csak körbeírtam, hogy a legnagyobb torrentes oldalé."
Hát éppen ez az, hogy nem a torrentes oldalé, hanem csak hasonló.

assassin07 2013.04.03. 14:13:23

@Laciii: igazad van, de a legnagyobb torrentes oldalról a legtöbb embernek az ncore jut eszébe, és mivel a facebokon sokkal nagyobb tábora van, ezért ha valaki rákeres, akkor egyből a .hu-ra végződő oldalt kapja és akkor láthatja, hogy ott mit művelnek. Elsőre nem írtam oda, hogy kamu oldal, igen, de nekem nem az ncore besározása volt a célom, hanem azon az oldalon történő ocsmány dolgok tudatosítása az emberekben, így amikor 2-en figyelmeztettek, odaírtam, hogy ne legyen félreérthető.
Az ncore.cc jó oldal viszont, az ilyen deface-eket pedig jelenteni kéne (úgy olvastam, páran jelentették is).

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2013.04.03. 14:31:26

@assassin07: "...én már annyi hivatalos facebook oldalon láttam ilyen akcióhoz hasonlót..."

Nah, erre kérnénk legalább 2-3 linket, mert az n-core-os előtt én ilyet nemigen láttam. Mindentől függetlenül, bármennyire is igyekszel megmagyarázni, sajnos az van, hogy a poszt, amely a figyelmetlenséget ostorozza, egy figyelmetlenségen alapul. Ez nem akkora baj, csak akkor lesz ciki, ha nem ismered be, és egyre inkább meg akarod majd magyarázni:)

Frady Endre · http://fradyendre.blogspot.com/ 2013.04.03. 14:38:19

@Legelő Őse: Kösszy, megkönnyebbültem! :)
Ja, a LÁJK lett jó, vagy a NYELVTUDÁSHIÁNY?

SZÁJBEREMBER

Show-tlan folyón evezgélek,
Hangulatom szürkén fanyar.
Nem jönnek itt izgi mail-ek,
Csak pár dögunalmas kanyar.

Fenti izé miért Ég Bolt?!
„Kosárba” gomb sincs, csak kékül!
Ilyen rossz kedvem már rég volt.
Nem élhetek laptop né’kül!

illusztrálva:
fradyendre.blogspot.hu/2011/05/szajberember.html
:)

assassin07 2013.04.03. 14:50:09

@vészmadár (pica pica): most kapásból több sporttal foglalkozó magyar oldal jutott eszembe, nem szeretném megnevezni őket.
Ha feljebb olvasnál, láthatnád, már akkor ezért átszerkesztettem, ott le is zárult a téma, de Laciii folytatta és most te. Csak nem értem miért nem a lényeget ragadjátok ki belőle, miért azon kell lovagolni ,hogy nem írtam oda, hogy nem a hivatalos oldalról beszélek (meg amúgy sem neveztem meg az oldalt). Ennek a résznek régen vége, csak ti pedzegetitek. A "hibámat" már több órája kijavítottam ,hogy ne legyen félreérthető. Innentől lezártnak tekintem ezt a témát, újra.

kzoltana 2013.04.03. 15:31:13

Eközben a végeken.
Pártunk és kormányunk köszönetet érdemel pártunk és kormányunktól. És meg is kapja óriásplakáton. FOTÓ
www.vagy.hu/tartalom/cikk/4208_a_fidesz_koszoni_a_fidesznek

Laciii 2013.04.03. 16:09:17

@assassin07:
Az átszerkesztés témát már lezártuk. "a poszt, amely a figyelmetlenséget ostorozza, egy figyelmetlenségen alapul" téma a menő :)

Loyal - www.loyalmunkaruha.hu · http://www.loyalmunkaruha.hu 2013.04.03. 16:37:09

Nem is az angol nyelv nemismerete a borzasztó, hanem hogy a mai világban még mindig ilyen sokan hisznek a tündérmesékben.. :D

Ádám Mikó 2013.04.03. 16:43:58

"Ma egy olyan dologra bukkantam rá, melyben átverik ugyan szegény magyarokat, de nem húzzák le, inkább csak röhögnek rajtuk és növelik oldaluk népszerűségét."

Na ez nagyon téves, mert lehet hogy az általad felsorolt hirdetésekkel nem húzzák le az embereket, de azzal hogy népszerűsítik a KAMU oldalukat, ahova persze regisztrálhatnak "jóhiszeműen" ~500 ft -ért na az viszont már lehúzás. Egy szó mint száz mocskocs egy banda... kérdem mit lehet ellenük tenni azon kívül hogy jelentem?

assassin07 2013.04.03. 17:21:11

@Ádám Mikó: én a facebook oldaluk népszerűsítésére gondoltam, azáltal, hogy ha részt akarnak venni a játékukban, akkor először az oldalt kell lájkolni, aztán megosztani a hirdetést. Amire te gondolsz az a kamu regisztrációs lehúzás a honlapjukon, igen, azért pénzt kérnek már.

assassin07 2013.04.03. 17:25:36

@Laciii: hármatoknál menő, gratulálok :) Amúgy a 2 "figyelmetlenség" egyáltalán nem ugyanolyan horderejű, csak úgy mondom. :)

2inka 2013.04.03. 22:27:21

Bizony ezt nagyon jól tudják politikusaink.
Ki is használják kinek milyen vastag bőr van a képén.
A lovakat nem sértegetném.

Laciii 2013.04.04. 08:01:41

@assassin07:
Tényleg nem mindenki kerül ki az indexre ahogy bolondot csinál magából :)

Legelő Őse · http://legeloose.blog.hu/ 2013.04.04. 09:05:12

@Frady Endre: nekem a nyelvtudáshiány jobban tetszik.

Frady Endre · http://fradyendre.blogspot.com/ 2013.04.04. 10:48:15

@Legelő Őse: Hát igen, ezekben a limerick hiányos időkben ennek nagy a keletje. :)
A kedvedért:

Köszönjük?
(bankreklám limerick)

Bankár és nem áll jól szeme se...
Ötlete vajon most nemes-e?
Fõnökre ráontja,
S meglebben báj-kontya...
S leszólják: Köszönjük, Emese...

* * *

Nyam-nyam!
(egzotikus limerick)

Gyarmaton izzasztott főtisztek
Kérdezik: Hát minket mért visztek?
Lesz remek törzsi bál, –
- felel a kannibál -
S ti lesztek rajta a sült bifsztek!

* * *

Arnold, Levente
(névnapi limerick)

Arnold és tesója, Levente
Sörhasa zsír-ríva lement-e?
- Mama, ma randizom!
Látszik már strand-izom!
- Kell nektek elhízni telente?!?!?!

* * *

Ki-vagyi veréb
(anti-nagymagyarkodó limerick)

Pattogó; beugor, kiugor,
Ki-veréb Ki-fején Ki-dudor,
Négyszemközt haver ő,
Hátba-baj keverő:
Finnségtől fintorgó finnugor

fradyendre.blogspot.hu/
:)
süti beállítások módosítása